Tietokoneiden vuokraus Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Euroopan laajin valikoima tietokonelaitteita on saatavilla lyhyeksi ja keskipitkäksi ajaksi vuokrattavaksi, jotta voit varustaa kaikki ammattitapahtumasi ja kattaa kaikki digitaaliset tarpeesi.

Tietokoneiden, tietokoneiden, iPadien, tablettien ja älypuhelimien vuokrauksen asiantuntija koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa, lähetä tarjouspyyntö yhdelle neuvonantajistamme ja hyödy markkinoiden kilpailukykyisimmistä hinnoista.

Produit Best Seller

MSI Trident X Plus

Note de l'équipe

(testé par 6 membres de l'équipe)

MSI Trident X Plus

MSI Trident X Plus 9SD-056EU -näytönohjaimella voit nauttia uusimmista 4K-peleistä korkeimmilla asetuksilla. Tämä kompakti, konsolin kokoinen PC sisältää RTX 2070 -näytönohjaimen, 256 Gt SSD-levyn ja 2 Tt kiintolevyn. Helposti päivitettävän laitteiston ansiosta voit lisätä tallennuskapasiteettia tarpeidesi muuttuessa. Sen huippumoderni muotoilu RGB-valaistuksella tuo tähän tehokkaaseen tietokoneeseen silmiä hivelevän innovatiivisen lisän!

  • Suoritin: Intel Core i7
  • KIINTOLEVY / SDD: 2 TB / 256 GB
  • MSI 2070 GTX -näytönohjain
  • DVD-soitin/tallennin
  • Yhteydet: x 1 / USB x 7 / DP x 1 / RJ45: HDMI x 1 / USB x 7 / DP x 1 / RJ45

Découvrir

SITOUMUKSEMME

LiveRental vastaa kaikkiin tapahtumiesi digitaalisiin tarpeisiin. Vuokrauksen avulla saat käyttöösi yli 6000 laitetta, Lenovon, HP:n, Dellin, Applen, pelitietokoneen, virtuaalitodellisuustietokoneen. Hyödynnä vuokrausta, niin saat käyttöösi uusimman sukupolven laitteet, jotka parantavat kaikkea digitaalista mediaasi. Tiimimme tukevat vuosittain lähes 900 asiakasta kaikilta toimialoilta messujen, kokousten, seminaarien, näyttelyiden, roadshow- ja katumarkkinointitoimintojen järjestämisessä.

PALVELEMME

Olemme IT- ja digitaalisten ratkaisujen asiantuntijoita, ja tarjoamme laajan valikoiman palveluja, jotka täyttävät kaikki digitaaliset tarpeesi. Tiimimme ovat käytettävissänne tarjotakseen teille digitaalisiin tavoitteisiinne ja tarpeisiinne parhaiten sopivan vuokraratkaisun. Sisällön personointi, lisävarusteet, toimitus, palvelumme on avaimet käteen -periaatteella.

Asiakkaamme

LiveRental tukee vuosittain satoja yrityksiä niiden IT-vuokrauksissa.

Yhteensä
Voita
Sanofi
Schneider Electric
L'Oréal
BNP Paribas Fortis