IT- ja audiovisuaalinen kumppani tapahtumiinne

LiveRentalilla on laaja valikoima tabletteja, tietokoneita, näyttöjä, kosketusnäyttöpöytiä, digitaalisia näyttöpöytiä, kaiuttimia ja paljon muuta ammattimaisiin messuihin, konferensseihin ja ammattitapahtumiin.

Palvelumme

LiveRentalin avaimet käteen -palvelut voivat toimittaa kaikki IT-tarpeesi.
Pyydä tarjous, se on helppoa.

Lue lisää

Asiakkaamme

LiveRental tukee vuosittain satoja yrityksiä niiden IT-vuokrauksissa.

Yhteensä
Voita
Sanofi
Schneider Electric
L'Oréal
BNP Paribas Fortis


SITOUMUKSEMME

Asiantuntijana ammattilaisille suunnatuissa tietotekniikka- ja digitaalisissa ratkaisuissa LiveRental tarjoaa laajan valikoiman PC-, Mac-, iMac-, MacBook-, tabletti- jne. vuokrakalusteita.


Tiimimme tarjoavat sinulle reagoivaa ja räätälöityä palvelua. Laitteiden konfiguroinnista toimitukseen ja palautukseen asti toimitamme avaimet käteen -periaatteella toimivan palvelun valitsemillasi päivämäärillä ja valitsemissasi paikoissa. Pyydä korkean lisäarvon tarjoavan kumppanin palveluja, jotta tapahtumasi ja toimintasi sujuvat onnistuneesti.Meidän tapahtumamme

Tiimimme tukevat vuosittain satoja asiakkaitamme konferenssien, messujen, seminaarien, näyttelyiden, roadshow'iden ja koulutusten järjestämisessä.


Projektipäällikkömme antavat neuvoja teknisistä ohjelmistoista ja tuotteiden yhteensopivuuteen liittyvistä näkökohdista. Näin saat palautetta, joka perustuu kokemukseen, jonka olemme saaneet osallistuessamme yli 500 tapahtumaan vuodessa.SINUN LAITTEITAMME    

Etsitkö vuokrattavaa Macia tai PC:tä? Luota projektisi LiveRentaliin ja saat aina uusimmat laitteet.
Yli 3000 laitteen varastomme uudistuu 18 kuukauden välein, ja se sisältää uusimmat vuokrattavat tietokoneuutuudet Mac-, iMac-, Macbook-, kannettavien tietokoneiden ja pöytäkoneiden luokissa.