Älypuhelinten vuokraus Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Löydä tarpeisiisi sopiva älypuhelin koko iPhone- ja Samsung-älypuhelinvalikoimastamme.

Lyhytaikaiseen ja keskipitkän aikavälin IT-vuokraukseen erikoistunut LiveRental tarjoaa sinulle valikoiman tietokonelaitteita, mukaan lukien eri älypuhelinmalleja, joilla voit varustaa työntekijäsi, asiakkaasi tai vierailijasi. Älypuhelin voi vastata lukuisiin ammatillisiin tarpeisiin puhelinliikenteen lisäksi: valokuvien ottaminen, vieraiden kirjautuminen, kenttätutkimus, myyntipisteen aktivointi... mieti vaikka mitä!

SITOUMUKSEMME

LiveRental vastaa kaikkiin tapahtumien visuaalisiin ja digitaalisiin tarpeisiin. Vuokrauksen avulla saat käyttöösi yli 6000 laitetta, tablettia, älypuhelinta, tietokonetta... Hyödynnä vuokraa, jotta saat käyttöösi uusimman sukupolven laitteet, jotka parantavat kaikkea digitaalista mediaasi. Vuosittain tiimimme tukevat lähes 900 asiakasta kaikilta toimialoilta messujen, kokousten, seminaarien, näyttelyiden, roadshow- ja katumarkkinointitoimintojen järjestämisessä.

PALVELEMME

Olemme erikoistuneet visuaalisiin ja digitaalisiin ratkaisuihin, ja tarjoamme laajan valikoiman palveluja, jotka täyttävät kaikki digitaaliset tarpeesi. Tiimimme ovat käytettävissänne tarjotakseen teille digitaalisiin tavoitteisiinne ja tarpeisiinne parhaiten sopivan vuokraratkaisun. Sisällön personointi, lisävarusteet, toimitus, palvelumme on avaimet käteen -periaatteella.

Asiakkaamme

LiveRental tukee vuosittain satoja yrityksiä niiden IT-vuokrauksissa.

Yhteensä
Voita
Sanofi
Schneider Electric
L'Oréal
BNP Paribas Fortis