Tietoa meistä

Tutustu LiveRentaliin ja käytössäsi oleviin IT-ratkaisuihin.  

Keitä me olemme?

Mukautettu palvelu

Messut ja seminaarit

Uusimman sukupolven laitteet

Koulutus

Tuki

Asiakkaamme

Palvelun laatu

LiveRentalin asiantuntijatiimi on palveluksessasi ja tarjoaa laajan valikoiman IT-tuotteita, kuten kannettavia tietokoneita, monitoimitietokoneita, MacBookeja, iMacsia ja kosketusnäyttöjä sekä oheislaitteita ja monitoimitulostimia. Varastomme päivitetään säännöllisesti, jotta saat uusimmat ja innovatiivisimmat laitteet. Voimme hoitaa projektisi laitteiden toimituksesta aina niiden noutoon projektin päätyttyä. Täydellisyystavoitteemme takaavat sinulle markkinoiden parhaan palvelun.

Reagointikykymme ja sopeutumiskykymme on todistettu jatkuvassa huippuosaamisen etsinnässämme. Meillä on laitteet ja palvelut, joita tarvitset hankkeidesi onnistumiseksi, ja tarjoamme samalla parhaan hinnan. Tavoitteenamme on tarjota sinulle tarpeisiisi sopiva avaimet käteen -ratkaisu aina laitteiden konfiguroinnista niiden toimitukseen ja asennukseen asti.

Asiantuntijatiimimme on käytettävissäsi ja auttaa sinua toteuttamaan IT- ja digitaalisia ratkaisuja tapahtumiisi. Voimme asentaa kaiken tapahtumassasi puolestasi, mutta voimme myös tukea ja kouluttaa työntekijöitäsi esikonfiguroinnin ja käyttöönoton aikana. Opastamme sinua projektisi perustamisessa ja optimoinnissa.