Palvelumme

Tiimimme ovat palveluksessasi ja pystyttävät laitteistosi tarpeidesi mukaan osana avaimet käteen -palvelua. Projektipäällikkömme ja tekniset tiimimme vastaavat kiireellisimpiinkin tarpeisiisi.

Konfigurointi

Oletusarvo tai mukautettu

Kun kerrot meille hankkeistasi, tarjoamme mahdollisuutta määrittää oletusasetukset eri laitteille. Tämä tarkoittaa, että teemme vakioprofiilin, jonka avulla saat käyttöösi kaikki perusominaisuudet kyseisellä laitteella. Riippuen projektistasi ja siitä, miten aiot käyttää laitteistoa, tarjoamme myös erityisasetuksia tarpeidesi mukaan (ohjelmistojen asennus, mediasisältösi, sovellukset, rajoitusten asettaminen jne.).

Mukautetut sovellukset

Laaja valikoima sovelluksia

Projektipäällikkömme esittelevät sovelluksemme sinulle, jotta voitte yhdessä päättää tarpeisiisi parhaiten sopivasta sovelluksesta. Kaikkia markkinointi- ja tapahtumakampanjoita varten meillä on valmiita sovelluksia, kuten räätälöitävissä olevia kyselylomakkeita, pelejä ja tietokilpailuja, pikavoittoja, live-äänestyksiä, aarteenmetsästyksiä, läsnäololistoja vieraille jne. Jos tarvitset erityisiä kosketusnäyttöratkaisuja, kehitämme räätälöityjä ratkaisuja, jotka on räätälöity tarpeidesi mukaan.

Neuvoja

Mukauttaminen

Projektipäällikkömme ovat käytettävissänne ja vastaavat kaikkiin IT-tarpeisiinne. Tarjoamme räätälöityjä palveluita, jotka soveltuvat tarpeisiisi ja projekteihisi. Konsultoi tiimiämme, jotka neuvovat sinua ja ottavat hoitaakseen kaikki IT-projektisi tutkimalla ja etsimällä optimointi- ja konsolidointiratkaisuja, jotta projektisi saavuttavat odotetun menestyksen.

Logistiikka

Joustava ja tarkka palvelu

Takaamme päivämäärän ja aikataulun. Sitoudumme varmistamaan, että saat toimituksen aina tapahtumaa edeltävänä päivänä, jotta voit tarkistaa ja testata laitteiston. Jos sinulla on valtakunnallisia hankkeita, järjestämme niiden lähettämisen eri puolille maata eri toimituspisteisiin. Sinulle toimitetaan valmiiksi maksettu pakkaus, jotta kuriiri voi noutaa pakettisi (paketit) valitsemastasi osoitteesta.

Paikan päällä annettava tuki

Tuki ja koulutus

Asiantuntijatiimimme on käytettävissäsi ja auttaa sinua toteuttamaan IT- ja digitaalisia ratkaisuja tapahtumiisi. Voimme asentaa kaiken puolestasi tapahtumapaikalle sekä kouluttaa ja tukea työntekijöitänne ennakkokonfiguroinnin ja käyttöönoton aikana. Opastamme sinua projektisi perustamisessa ja optimoinnissa.

Matkaviestinverkot

3G tai 4G

Kun valitset 3G- tai 4G-vaihtoehdon, saat laitteet, joissa on valmiiksi ladatut SIM-kortit 500 Mb:stä ylöspäin. Tarjoamme myös vaihtoehtoja mobiilin internetyhteyden jakamiseen muiden laitteiden, kuten tietokoneiden tai Wi-Fi-tulostimien, kanssa. Yhteyspalvelumme toimii kaikkialla Euroopassa.