Macbookin vuokraus Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Euroopan laajin IT-laitevalikoima on saatavana lyhytaikaiseen ja keskipitkän aikavälin vuokraukseen kaikkien ammattimaisten tapahtumien varustamiseen ja kaikkien digitaalisten tarpeiden kattamiseen.

Asiantuntija vuokraus Macbook, iMac, Mac, kannettava tietokone, PC, tietokoneet, iPadit, tabletit ja älypuhelimet koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa, lähetä tarjouspyyntö yhdelle neuvonantajistamme ja hyötyä kilpailukykyisin hinnat markkinoilla.

SITOUMUKSEMME

LiveRental vastaa kaikkiin tapahtumien visuaalisiin ja digitaalisiin tarpeisiin. Vuokrauksen avulla saat käyttöösi yli 6000 laitetta, tablettia, älypuhelinta, tietokonetta... Hyödynnä vuokraa, jotta saat käyttöösi uusimman sukupolven laitteet, jotka parantavat kaikkea digitaalista mediaasi. Vuosittain tiimimme tukevat lähes 900 asiakasta kaikilta toimialoilta messujen, kokousten, seminaarien, näyttelyiden, roadshow- ja katumarkkinointitoimintojen järjestämisessä.

PALVELEMME

Olemme erikoistuneet visuaalisiin ja digitaalisiin ratkaisuihin, ja tarjoamme laajan valikoiman palveluja, jotka täyttävät kaikki digitaaliset tarpeesi. Tiimimme ovat käytettävissänne tarjotakseen teille digitaalisiin tavoitteisiinne ja tarpeisiinne parhaiten sopivan vuokraratkaisun. Sisällön personointi, lisävarusteet, toimitus, palvelumme on avaimet käteen -periaatteella.

Asiakkaamme

LiveRental tukee vuosittain satoja yrityksiä niiden IT-vuokrauksissa.

Yhteensä
Voita
Sanofi
Schneider Electric
L'Oréal
BNP Paribas Fortis