Kannettavan tietokoneen vuokraus Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Euroopan laajin valikoima tietokonelaitteita on saatavilla lyhyeksi ja keskipitkäksi ajaksi vuokrattavaksi, jotta voit varustaa kaikki ammattitapahtumasi ja kattaa kaikki digitaaliset tarpeesi.

Asiantuntija tietokoneiden, tietokoneiden, iPadien, tablettien ja älypuhelinten vuokrauksessa koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa, lähetä tarjouspyyntö yhdelle neuvonantajistamme ja hyödy markkinoiden kilpailukykyisimmistä hinnoista.

SITOUMUKSEMME

LiveRental vastaa kaikkiin tapahtumiesi digitaalisiin tarpeisiin. Vuokrauksen avulla saat käyttöösi yli 6000 laitetta, Lenovon, HP:n, Dellin, Applen, pelitietokoneen, virtuaalitodellisuustietokoneen. Hyödynnä vuokrausta, jotta saat käyttöösi uusimman sukupolven laitteet, jotka parantavat kaikkea digitaalista mediaasi. Vuosittain tiimimme tukevat lähes 900 asiakasta kaikilta toimialoilta messujen, kokousten, seminaarien, näyttelyiden, roadshow- ja katumarkkinointitoimintojen järjestämisessä.

PALVELEMME

Olemme erikoistuneet tietotekniikkaan ja digitaalisiin ratkaisuihin, ja tarjoamme laajan valikoiman palveluja, jotka täyttävät kaikki digitaaliset tarpeesi. Tiimimme ovat käytettävissänne tarjotakseen teille digitaalisiin tavoitteisiinne ja tarpeisiinne parhaiten sopivan vuokraratkaisun. Sisällön personointi, lisävarusteet, toimitus, palvelumme on avaimet käteen -periaatteella.

Asiakkaamme

LiveRental tukee vuosittain satoja yrityksiä niiden IT-vuokrauksissa.

Yhteensä
Voita
Sanofi
Schneider Electric
L'Oréal
BNP Paribas Fortis